Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Ryen

Hos Møller Bil Ryen tilbyr vi en rekke service- og reparasjonstjenester av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi utfører alt fra vanlig rutineservice og EU-kontroll til dekkskifte og ulike reparasjoner. Hos oss finner du både eget bilverksted og skadesenter. Vi jobber kun etter Volkswagens strenge kvalitetskrav, og våre medarbeidere kurses jevnlig for å holdes oppdaterte på den nyeste bilteknologien og bilkunnskapen. I tillegg bruker våre mekanikerne alltid originale bildeler fra Volkswagen. Dette gir deg som kunde trygghet på at vi alltid ivaretar bilen på en sikker og god måte. Når du leverer din Volkswagen til service eller reparasjon er bilen i trygge og fagkyndige hender.

Vi jobber hele tiden for å gjøre vårt absolutt ytterste slik at du forblir en fornøyd Volkswagen-kunde. Du som kunde er vår viktigste part, og du kan være sikker på at vi alltid holder det vi lover. Vi lever av å levere kvalitet, hver eneste dag! Husk at du er velkommen til å sitte ned i vår sittegruppe mens du venter på bilen din. Der vil du kunne nyte varm og kald drikke, mens du leser eller logger deg på vårt Wifi-nett for å jobbe. Eller kunne du kanskje tenke deg å ta en titt på våre mange utstilte bilmodeller? Velkommen!