Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best

Service og reparasjon hos Møller Bil Ryen

Bestill service til bilen din i Bilhold

Finn et tidspunkt i kalenderen, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke.

Bestill service

Du kan også kontakte oss på telefon 24 03 23 00 eller e-post.

Trenger din Volkswagen personbil eller ditt Volkswagen Nyttekjøretøy service? Hos oss står dyktige og profesjonelle medarbeidere klare til å hjelpe deg. Alle våre verkstedansatte er sertifiserte og har en unik spesialkompetanse på bilmodellene fra Volkswagen, noe som betyr at din bil er i trygge hender når du leverer den til service, EU-kontroll, rutereparasjon, eller andre tjenester hos oss. Vi har et topp moderne merkeverksted, og vi bruker selvfølgelig alltid originale bildeler for å sikre at din Volkswagen holder den samme høye kvaliteten lengre. I tillegg til at vi kun bruker originale bildeler, sørger vi for at alle punktene på sjekklisten ved en service på din bil blir utført i henhold til bilfabrikkens strenge krav. I vårt verksted har vi også spesialutstyr for å finne vannlekkasje.  Vi kan også garantere at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdig til avtalt tid.


Billigere service 
på elbil 

Forskjellen på en elbilservice og servicen for en vanlig bil er ikke så stor, men det er noen forskjeller. Elbilen trenger for eksempel ikke oljeskift slik som vanlige biler, men selv om motoren er elektrisk, har bilen fortsatt kjøleanlegg, batterier, bremser, bremsevæske, hjuloppheng, drivaksler og en rekke andre deler der det kan oppstå slitasje og rust. Elbiler må i tillegg ha ettersyn av elektrisk utstyr som ladekabler og høyvoltsledninger. Alle elbiler fra Volkswagen har 8 års garanti på batteriet, eller frem til kjørte 160.000 km - det som inntreffer først. Prisen på service for elbil er også rimeligere enn for service på en diesel- eller bensinbil. Les mer om hva som inngår i service på elbil her

elbil Originalservice


Fordeler med service hos oss:

  • Vi er alltid online med fabrikkens fremste eksperter.
  • Ved å følge Volkswagens anbefalte Service- og vedlikeholdsavtale får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti. Denne fornyes ved hver utført Volkswagen service.
  • Vi tar alltid vare på verkstedshistorikken på din Volkswagen.
  • Våre autoriserte Volkswagen-mekanikere vil sikre at bilen din blir gjennomgått og vedlikeholdt i henhold til bilfabrikkens retningslinjer.
  • Vi bruker kun originale deler til din Volkswagen.

Har du en Volkswagen personbil eller Volkswagen Nyttekjøretøy som er 5 år eller eldre?

Vi har faste lave priser på Volkswagen 5+ Originalservice til din bil.