Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Rutereparasjon

Har du vært så uheldig å få steinsprut i frontruten? En reparasjon av steinsprut i frontrute utføres raskt og kvalitetsmessig hos Møller Bil Ryen

Steinsprutskade

Steinsprutskader opplever alle og det er ytterst irriterende. Dersom du har vært uheldig og fått en steinsprutskade er det viktig å behandle den raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Det er størrelse og plassering på steinspruten som avgjør om det er snakk om en enkel reparasjon eller om hele frontruten må byttes.

Vi monterer kun originale frontruter med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse.

Hvorfor velge original frontrute?

Frontruten er en bærende del av karosseriet i bilen og en viktig del av sikkerheten. Rutene monteres av faglærte mekanikere, samt at arbeidet utføres i samsvar med bilfabrikantens krav. Vi sørger for at all teknologi som er tilknyttet frontruten fungerer som det skal.

Kostnad

Det er ingen kostnad for deg å utbedre steinsprut så lenge du har delkasko eller kasko. Må du skifte ruten er det samme egenandel. Denne vil variere utifra hvilken avtale du har med ditt forsikringsselskap.

ruteskift4.jpg

Bytting av frontrute

Om frontruten din har fått en skade som er for stor til å kunne reparere, må den byttes. Da kan det forekomme en egenandel om du bruker forsikringen din.
I de aller fleste nyere biler finnes det kamera i frontruten som er koblet til assistensystemene i bilen. Dette kameraet er veldig viktig at blir kalibrert på rett måte for at bilen skal forbli trygg på veien. Med våre dyktige fagfolk og vårt originale Volkswagen utstyr kan du med sikkerthet vite at din bil er i trygge hender, både med reparasjonen og kalibrering.

ruteskift6.jpg

Skulle du ha behov for en time til rutereperasjon/ruteskift på din Volkswagen, eller du bare har noen spørsmål, så ta kontakt med oss i dag!
Møller Bil Ryen tel. 24032374