Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Golf ladbar hybrid

Nå med enda lengre elektrisk rekkevidde

Gode kjøreopplevelser er standard i Golf ladbare hybrider, takket være den ladbare hybrid-teknologien med inntil 71 km elektrisk rekkevidde (Golf Style, Golf GTE inntil 64 km) og en maksimal ytelse på inntil 245 hk (Golf GTE). Med de nye Golf ladbare hybridene får du enda lengre elektrisk rekkevidde, høy ytelse og lavt forbruk, samt et interiør som er både sportslig og elegant. Nye Golf ladbar hybrid er klar for bestilling.

Nye Golf Style 204 hk TSI DSG ladbar hybrid fra 435.600,-*
Nye Golf GTE 245 hk TSI DSG ladbar hybrid fra 479.100,-*

 

Ta kontakt

 

Hva er forskjellen på Golf Style ladbar hybrid og Golf GTE ladbar hybrid? 

Tekniske data

Golf Style ladbar hybrid

Golf GTE ladbar hybrid

Motoreffekt bensinmotor 150 hk 150 hk
Motoreffekt bensin- og elmotor 204 hk 245 hk
Topphastighet 220 km/t 225 km/t
0 - 100 km/t 7,4 sekunder 6,7 sekunder
Blandet forbruk (WLTP) 0,9 l/100 km 1,6 l/100 km
CO2-utslipp (WLTP) 21 g/km 36 g/km
Elektrisk rekkevidde inntil 71 km inntil 64 km
Bagasjeromsvolum 273 liter 273 liter

GTE

 

Et fulladet Golf GTE-batteri som tar deg 40% lengre
Hvorfor bruke bensin, når det er billigere med strøm? På den nye Golf GTE ladbar hybrid er den elektriske rekkevidden økt med 40% sammenlignet med tidligere modell. Når boost-funksjonen aktiveres, jobber både elektromotoren og TSI bensinmotoren med direkteinnsprøyting sammen. De slår sammen kreftene sine, og bilens trekkraft øker betraktelig. I kjøremodusene Hybrid/Sport-modus, kan du slippe løs alle kreftene til bilen med et enkelt tastetrykk. Golf Style ladbar hybrid har en elektrisk rekkevidde på inntil 71 km.

Golf GTE er en smidig og aerodynamisk bil med utvendig styling som Golf GTI. Den blå dekorlisten strekker seg over hele fronten, fra Volkswagen-logoen til de dynamiske LED-hovedlyktene. Som GTE har den ikke noe behov for å skjule eksosrørene sine, men plasseringen bak den forkrommede diffusoren er likevel et godt valg. Sammen med de stramme LED-baklyktene og takspoileren gir det hekken et markant uttrykk.

MB_Ryen_GolfGTE_EPI-karusell_eks.gif

Energisk på utsiden. Avslappet på innsiden
Det sportslige utseendet videreføres inne i bilen der alle komponenter er nøye tilpasset hverandre. Det starter nederst med pedaler i rustfritt stål, fortsetter med dekorelementene og de karakteristiske dekorsømmene, og avrundes med det sorte taket. LED-ambientebelysningen retter fokus mot de riktige stedene. Det er lett å se at den digitale fremtiden har inntatt førerplassen og midtkonsollen. Her dominerer displayer med høy oppløsning, og de fleste funksjonene, som radio, klimaanlegg og lys, kan styres med berøringsflater og glidebrytere.

MB_Ryen_GolfGTE_EPI-karusell_int.gif

* Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo. Frakt- og leveringsomkostninger kommer i tillegg. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Drivstofforbuk kombinert kjøring Golf ladbar hybrid fra 0,9 l/100 km. Strømforbruk kombinert kjøring: 13,8 kWh/100km. CO2-utslipp: 21 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike.