Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Superpris på nye VW ID.3 1st - Forhåndsbestill nå så er du sikret bil i 2020

Publisert 22.august 2019

Volkswagen har lenge vist at de har klare mål om å være offensive på elbilfronten i fremtiden, og nå nærmer vi oss med stormskritt til den første bilen i ID familien ankommer.

Norge er et av landene som har fått mulighet til en førpremiere av ID.3 og i disse dager har vi fått beskue bilen på Bryggetorget (Aker Brygge, Oslo). Dette en måned før verdenspremieren av bilen i sin helhet vil skje, på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt 10.september.
De eksakte prisene vil bli kjent under bilutstillingen i Frankfurt, men vi kan allerede nå avsløre at det blir en enormt gunstig pris og nesten sjokkerende lav på en bil som VW ID.3 1st. 

VW ID.3 first utstillt på Bryggetorget

VW ID.3 1st har basert på WLTP en rekkevidde på 420 kilometer. Bilen er godt utstyrt for det norske markedet og som en del av utstyret finnes adaptiv cruise-kontroll, navigasjon, full-Led frontlys, 18'' lettmetallic felger, varmepumpe samt oppvarmet ratt, seter og frontrute. Dette er en særdeles interessant bil i elbil segmentet og det forventes at så mange som halvparten av de 30.000 produserte eksemplarene av ID.3 vil komme til Norge.

Møller Bil Ryen har mange kunder som allerede har forhåndsbestilt denne flotte bilen, og vi gleder oss enormt til at hver og en av de kan få hente sine nye biler. Oppstart for levering til kunde vil være fra sommeren 2020.
Ønsker du å bestille bilen, eller vil du ha mer informasjon, har vi hos Møller Bil Ryen dyktige salgsrådgivere som gjerne hjelper deg. Etterspørselen har ikke latt vente på seg, og vi vi gleder oss veldig til å kunne presentere ID.3 1st i butikk.

Forhåndsbestiller du ID.3 1st med levering fra Møller Bil Ryen får du ikke bare bilen din i 2020, du får også få med deg ett års kostnadsfri lading inkludert (inntil 2000 kWh). Bestill ID.3 1st her og velg Møller Bil Ryen som din forhandler.

Kort oppsummert fakta om VW ID.3 1st

  • Alle som forhåndsbestiller ID.3 1st får utlevert sin bil i 2020 med start fra sommeren og utover.
  • Alle som forhåndsbestiller får tilbud om 1 årds kostandsfri lading ved offentlige ladestasjoner tilknyttet tjenesten We Charge (inntil 2000 kWh)
  • Produksjon av ID.3 1st vil starte opp i november 2019. 
  • ID.3 1st leveres med batteri med 58 kWh nettokap.. estimert rekkevidde er 420 km målt etter WLTP-testsyklusen
  • ID.3 1stfås i tre ulike utstyrsversjoner. Du kan velge mellom 4 ulike farger.
  • Bilen har den samme utvendig størrelsen som en Golf, dog 8 cm høyere i taket. MEB-plattformen gir VW ID.3 1st en større kupe tilsvarende en bil i et større segment.
  • ID.3 1st vil ha verdenspremiere på bilutstillingen i Frankfurt i september. Du kan få en sniktitt på det utvendige karosseriet i disse dager (21-25.august) på Bryggetorget i Oslo. Bare en kort t-banetur fra Ryen. 
  • Endelige priser er klare høsten 2019 og det vil da være mulig for alle som har forhåndsbestilt og skrive kontrakt.

For mer info ta gjerne kontakt med våre salgsrådgivere via kontaktskjema på siden her eller ring oss på Møller Bil Ryens hovednummer 24032300.