Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Uvante tider

Publisert 26.mars 2020

Det er uvante tider hos Møller Bil Ryen. Fra å være rundt 120 stykker på jobb i den normale hverdagen, er flere beordret til hjemmekontor,  samt at mange er hjemme med barn og hjemmeskole. Vi gjør alle det beste ut av denne krevende situasjonen, som resten av Norge.

Salg
I butikken har vi et salgsteam som fortsatt holder i våre kunder, både som kjøper ny bil og de som skal få sin nye bil utlevert. Det er langt mer kommunikasjon over telefon og mail samt at vi har lagt til rette for nye utleveringsrutiner. Dette for å trygge alle parter, og for å minimere eventuell smitterisiko. Dette synes vi fungerer godt. Vi har biler på lager med kort leveringstid, så trenger du bil raskt, er vi behjelpelig. Salgsavdelingen holder åpent mandag til fredag 8-17 og lørdager 10-15.

 Verkstedet

På verkstedet holder vi hjulene i gang, bokstavelig talt. Myndighetene definerer deler av vår virksomhet som samfunnskritisk, da servicepunktene våre blant annet bidrar til å opprettholde viktige transporttjenester. I tråd med sisse retningslinjene vil vi fortsatt holde åpent. Det er særdeles viktig å opprettholde mobiliteten til våre kunder, og derfor har våre mekanikere fortsatt mye å gjøre. 

Som en viktig del av vår kundegruppe har vi blant annet utrykningsetaten, hvor både ambulanser og politibiler både trenger vedlikehold og reparasjoner slik at de trygt kan benyttes i det viktige arbeidet de er ment for. Selv om mye i landet vårt for øyeblikket har stoppet litt opp eller går saktere, er det viktig å holde en viss sirkulasjon på det som er aller mest nødvendig. Her bidrar vi så godt vi kan, og vi er stolte av jobben vi gjør.

 

 

Vi tar ansvar. For å redusere faren for spredning av koronaviruset er følgende
tiltak gjennomført under behandlingen av bilen din:

• Alle berørte punkter innvendig er desinfisert, gjort på en måte
som også er skånsom mot bilens interiør.

• Vi har brukt trekk på sete, ratt og girspak under håndteringen
av bilen.

• Våre mekanikere har brukt hansker under hele oppdraget
og under all kontakt med bilen din.

• Bilnøklene er desinfisert både før og etter all kontakt.

I perioden 25.3-17.4.2020 har vi kampanje på hjulskift til kr 350,- Du kan enkelt bestille tid i appen Mitt Bilhold.

Ta vare på dere selv og hverandre <3 

Velkommen til Møller Bil Ryen

 

 Vi ønsker å begrense smittefaren og tilbyr derfor alternative løsninger for levering/henting av nøkler og signering av dokumenter.

For signering av dokumenter kan du bruke e-signering, det blir enkelt gjort gjennom mobilen. Du vil få en SMS som enkelt forklarer deg prosessen. Har du problemer med signering, kan du gjerne ta kontakt med oss via telefon.

Levering/henting av nøkler gjennom nøkkelautomat:
Nøkkelautomat hos oss finner i mellomgangen ved hovedinngangen.

Henting av nøkkel:
1. Lukk skuff
2. Tast inn tilsendt pin deretter trykk «ferdig»
3. Vent til timeglasset slutter å rotere
4. Trekk ut skuffen etter at timeglasset har slutter å rotere.
5. Du finner nøkkelen i bakerste del av skuffen.
6. Lukk skuffen etter deg.

Levering av nøkkel:
Levering av nøkkel gjøres enkelt ved å hente fylle ut en nøkkeltag som du finner vedsiden av automaten. Fest til nøklene og legg de i nøkkeldroppen. NB! HUSK EGEN PENN!
Det skal i tillegg stå håndsprit tilgjengelig ved maskinen.