Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Første ID.3 utlevert kl. 00.01

Publisert 11.september 2020

Ventetiden kjennes ofte lang, men den som venter på noe godt, venter særdeles sjelden forgjeves. Dato for de første utleveringene av ID.3 ble satt til 11. september. Rett over midnatt rullet de første ID.3 ut hos Møller Bil Ryen med sine nye eiere.

Ute er det mørkt, og luften varsler om at høsten er godt i anmarsj. Lysene fra gatelyktene og stillheten varsler om at de fleste enten sitter hjemme i sofaen eller har lagt seg godt under dyna.

Det store bygget til Møller Bil Ryen pleier å ha lavere belysning, men denne kvelden er det annerledes. Det er livlig prat utenfor butikken kl.23.00, og første kunde som skal hente ut sin ID.3 er allerede på plass før oss andre. 

Tre leveringsklare ID.3

Lorang Eriksen har ventet en god stund på denne dagen. Han forhåndsreserverte sin ID.3 ved første mulighet, og bestilte en Plus utgave etter han hadde sett den kamuflerte utgaven på Aker Brygge. Uprøvd og uten å ha sett bilen innvendig eller ukamuflert.

For en snau uke siden fikk han prøvekjørt bilen for første gang. Det er en flott bil utbryter han. Mitt første inntrykk når jeg så den utvendig, var at den var liten. Men etter å ha fått sett den innvendig og sittet i den synes jeg ikke den er så liten. Den er en god mellomting mellom en Golf og en Tiguan. En fin størrelse etter min mening.

Han setter seg inn den Makena Turkise ID.3 Plus utgaven som står ved siden av oss, og tar tak i det hvite rattet. Jeg valgte Plus utgaven fordi da kunne jeg få den hvite fargen på interiøret. Den turkise fargen sammen med det hvite interiøret gjorde den litt ekstra spesiell, sier han videre imens han beundrer bilen fra innsiden.
Jeg har en Tiguan fra før, så de blir litt overgang. Men jeg vil tro det kun blir til det positive.Hva var avgjørende for at du valgte nettopp denne bilen? Jeg har kjøpt flere biler hos Møller Bil Ryen, men at det ble nettopp denne bilen er mye fordi den var noe helt nytt. Den er bygget fra bunn av mtp det elektriske. Det liker jeg ekstra godt. Jeg har vært fristet til å kjøpe elbil en stund, og valget av ID.3 var lett.

Vi skal kun ha en bil, så dette blir hovedbilen vår. Rekkevidden er absolutt god så det har jeg ikke tenkt så mye mer over. Lorang, er forberedt og har allerede montert hjemmelader. Ja den har stått ubrukt en stund, men nå skal den tas i bruk, sier han med et smil.

Jeg lot ikke muligheten til å få utlevert bilen rett over midnatt gå fra meg, sier Eriksen. Takk til Møller Bil Ryen som fikk dette i stand.

Selger Roy Myrseth og nylig bliven ID.3 eier, Lorang Eriksen

Tuan Nguyen har også ventet en god stund på sin ID.3 Max i fargen Mangan Grey. Jeg fikk vite av selger at bilen var klar og så mitt snitt til å hente ut bilen nå rett over midnatt når muligheten bød seg. Jeg skal opp igjen kl 05.00 fordi jeg skal på jobb, men det hadde vært topp med en fridag så jeg kunne kjørt litt, forteller han. Hele familien har sett bilen under førvisning og vi var alle enige i at dette er bilen for oss.


Selger Gøran Olsen og den ferske eieren Tuan Nguyen

I dag, noen minutter over midnatt fikk både Eriksen og Nguyen overlevert sine splitter nye ID.3 1st og er dermed to av de aller første som får utlevert Volkswagens nyeste familiemedlem. Møller Bil Ryen gratulerer!
 

Vi har langåpent tirsdag 15.9 til tirsdag 17.9 - Kom å bli bli kjent med ID.3 Les mer her

BESTILL din ID.3

Salg Personbil