Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Tiguan eHybrid

Publisert 21.oktober 2020

Tiguan kommer som ladbar hybrid med 180 kW/ 245 hk og inntil 50 km elektrisk rekkevidde (ikke testet ennå). 
Tiguan eHybrid er en del av Volkswagens elektrifiseringsstrategi. Tiguan eHybrid starter alltid i full elektrisk modus, E-MODE, så lenge batteriet er tilstrekkelig ladet. Dette vil være tilstrekkelig for svært mange ut fra gjennomsnittlig daglig kjørelengde. Systemet gjør det også mulig å spare elektrisk kraft til senere, for eksempel til kjøring gjennom bysoner med utslippskrav.

Tiguan TN2054 Web.jpeg

 

Elektrisk hastighet opp til 130 km/t

Tiguan eHybrid kan kjøres elektrisk i hastigheter opptil 130 km/t. I hybridmodus får den elektriske motoren hjelp av en effektiv TSI-bensinmotor. Disse to motorene sammen leverer imponerende ytelser, og den elektriske motoren gir et ekstra «boost» i GTE-modus. Ved et enkelt trykk på GTE-knappen, aktiveres begge systemene og maks systemeffekt.

 

Beauty Tiguan GP 12 13 Web.jpeg

Design er fornyet

Nye Tiguan er som sine forgjengere, veldig fleksibel og romslig, og med en lastekapasitet på opptil 2,5 tonn.

Fronten på nye Tiguan er helt fornyet og et av de sterkeste tegnene på at dette er en helt ny bil, med linjer som minner om Touareg. Panseret er høyere og grillen med LED hovedlykter er bredere, med den nye Volkswagen-logoen sentrert i fronten. Støtfangerne er også helt nye. Bak, er Tiguan-navnet godt synlig under Volkswagen logoen. 

Vil du vite mer om Tiguan eHybrid, ta kontakt med vårt salgsteam

 

Tiguan R-line TN1850 Web.jpeg

 

Få siste nytt om Tiguan HER

Ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne!

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern finner du her.