Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bli med Møller bil Ryen på ferie - Sommerbilen 2020

Publisert 15.juli 2020

Har du noen steder du gjerne skulle tatt med familien til om du bare hadde bil? Nå kan du låne Møller Bil Ryens sommerbil

Sommerbilen vår har vært ute på veien i sommer. Og DU har mulighet til å få bruke den.

Har du et ønske om å ta med familien på tur, eller kjenner du noen andre som kunne trengt en bil for å oppleve litt av vårt langstrakte land? Da synes vi du skal sende oss en mail! Send oss litt info om du/dere kunne tenke dere bilen, og hvor turen i så fall skal gå. Lars.petter.bjø[email protected]o og [email protected]

Bilen har fortsatt noen ledige uker/helger før høsten trer i kraft. Bilen leveres med full tank ved avhenting, resten må du fylle selv.
Møller Bil Ryen dekker bompasseringer i Norge og antall km er inkl. Bilen skal kun kjøres i Norge.
Utover dette ønsker vi bilde av bil og gjerne bruker fra hvor ferden har gått. Vil du lage reisebrev får du svært gjerne det også.

La Møller Bil Ryens sommerbil ta deg med ut på tur!

VW Passat 120hk gir deg god plass til både passasjerer og bagasje. Den har usedvanlig god kjørekomfort og i tillegg er den sprekt dekorert.

Vil du lese og se bilder fra turene bilen har tatt hittil kan du scrolle nedover siden

 

Arne Sørvig tok bilen på tur til Stavanger via Kristiansand

   

Anne og Tom Sylling tok Møller Bil Ryens sommerbil til Grong Via Trondheim

Pickup Cafe - Møller BIl Ryens sommerbil Oslo-Grong 

I uke 32 tok Therese og Tonje Møller Bil Ryens sommerbil på en ukestur til vestlandet.  Med start i Åndalsnes, deretter til Sunmøre for å nyte Slogen i sunnmørsalpene. De avsluttet ferien i den nydelige Aurlandsdalen!

 Dalen før Øye Vestlandet   

Tur til Trondheim - Nidarosdomen m.m.

 

Herman og Ole Magnus skal til Hardanger og på veien skal de innom steder som Aurlandsfjorden/Nærøyfjorden, Flåm og Voss. Det blir fjorder, fjell og Folgefonna m.m