Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Passat GTE 2020

Publisert 25.juni 2019

NYE PASSAT GTE 2020

Nå får du VW Passat GTE stasjonsvogn i ny og forbedret utgave. Med atletisk og lekkert utseende som oser kvalitet får du nå denne ladbare hybriden med oppgradert elektrisk rekkevidde.

Her får man en kombinasjon av turbo-bensinmotor og elektromotor på til sammen 218 hk som gir deg både sportslig kjøreytelse og økonomisk kjøring. Med ren elektrisk drift på inntil 55 km (WLTP testsyklus) i det daglige og hybridteknologi med full rekkevidde til de lengre turene får du det beste fra to verdener.


Et sportslig og elegant utseende

Passat er en fantastisk bil på alle måter, uavhengig av om man kjører alene eller har med seg familie. Den har suveren kjørekomfort. Du sitter stødig og godt i komfortable seter, med god oversikt, multifunksjonsratt og et meget godt utstyrt panel. God plass i baksete og romslig bagasje. Her får du en stor og praktisk ladbar hybrid som har det ypperste innen miljøteknologi.

Wee connect: Med pakken wee connect har du direkte forbindelse til din Passat GTE ladbar hybrid og det gir en masse praktiske og kule digitale tjenester og tilbud.

Passaten har hele veien hatt et meget høyt standardutstyrsnivå og dette har ikke endret seg. Den nye Passat GTE skuffer ikke når det kommer til standardutstyr denne gangen heller. Dette er noen av høydepunktene på utstyret:

- LED Matrix hovedlys

- Discover Media 8" navigasjon

- WeConnect

- Trådløs AppConnect med støtte for Android Auto og Apple CarPlay

- Lane og Side Assist

- Emergency Assist 2.0

- Rear Cross Traffic Alert

- Traffic Jam Assist

- Sidekollisjonsputer også for baksetet

- Knekollisjonspute for fører

- m.m

 

 Mobilnøkkel: Du kan sende mobilnøkkelen via sikker forbindelse til andre, slik at de kan benytte sin smarttelefon til både å åpne og starte bilen.

 Er du interessert i nye Passat GTE, Passat stv eller Passat Alltrack kan våre rådgivere hos Møller Bil Ryen hjelpe deg. Ring oss på 24032300 eller send inn kontakskjema på siden her så tar vi kontakt med deg. Bilen kommer i butikk i september.

For mer teknisk info - ser her.

**) Veiledende pris inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik