Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Ole Martin bestilte ID.3 usett

Publisert 02.september 2020

Ole Martin Hellerud (30) bestilte ID.3 1st usett etter en samtale med vår selger Ida.
I dag var han innom for å prøvekjøre herligheten i påvente av sin egen ID.3 1st Plus i fargen Mangan Grey.

Vi fanger opp Ole Martin rett etter han har svingt inn på parkeringen hos Møller Bil Ryen i en ID.3 1st
Så hva synes du nå, etter å ha både sett og prøvekjørt bilen du har bestilt? Bilen er helt fantastisk! Helt overlegen å kjøre, forteller han. Bilen er også overraskende stillegående. Det likte jeg.
Han legger til at samboeren mest sannsynlig ikke får kjøre mye. Denne vil jeg ikke dele, sier han med et stort smil.

Jeg skal pendle Hadeland-Oslo, og denne bilen har mer enn god nok rekkevidde for at det vil være helt uproblematisk, forteller han videre.
Ole Martin er en av mange som har bestilt bilen usett, og når vi spør om hva han tenker rundt det å bestille bilen usett; Det hadde jeg ingen betenkeligheter med etter samtale med Ida. Denne står mer enn nok til forventingene så det er jeg veldig fornøyd med.
Jeg ble forespeilet at bilen først skulle komme i november og da er det en ekstra gledelig overraskelse at den kommer en god stund før det, sier han videre. Det gleder jeg meg til!

Vi ser frem til å utlevere ny ID.3 til Ole Martin, og regner med at hans samboer Nora også får testkjøre etterhvert. Om ikke må hun kanskje bestille sin egen. 

 

Ole Martin sammen med selger Ida Hovda hos Møller Bil Ryen

 

Bestill prøvekjøring av ID.3

Les mer om ID.3

Bestill din ID.3 

 

 

Salg Personbil