Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Teamet i front - Møller Bil Ryen Nyttekjøretøysenter

Publisert 15.april 2021

Arman og Omid vil være størst og best på kundeservice, og er opptatt av at kunden skal føle seg ivaretatt. Det er ekstremt viktig å være effektive og samtidig beholde kvaliteten i  det man gjør slik at kundene får bilen raskt tilbake på veien, sier servicesjef på nyttekjøretøy, Arman Zamani

Arman og Omid på Nyttekjøretøysenter Møller Bil Ryen, vil være størst og best på kundeservice til enhver tid.  Dette er gutta du møter i front på kundemottaket for nyttekjøretøy. Blide, imøtekommende og opptatt av at kunden skal føle seg ivaretatt hele veien. Begge har allerede litt fartstid i Møller, men på nyttekjøretøysenteret hos oss er de allikevel et relativt nytt team.

Arman Zamani kom direkte til Møller Bil Ryen etter endte studier ved BI. Han begynte som serviceleder på personbil, og er i dag servicesjef for verksted nyttekjøretøy. Omid Haydari har hatt læretid ved vårt verksted og senere jobbet som mekaniker før han etterhvert begynte som avløser i kundemottaket. Han er nå fast ansatt som serviceleder for verksted nyttekjøretøy. De utfyller hverandre og er en særdeles god ressurs for vårt nyttekjøretøysenter.

MøllerBilRyen-kundemottak-020.jpgFlinke og serviceinnstilte karer; Servicesjef Arman og serviceleder Omid hos Møller Bil Ryens Nyttekjøretøysenter

Det et to blide og positive karer som møter meg denne torsdags formiddagen for å ta en prat og bilder. Under praten levner det ingen tvil om at disse to trives i jobben sin, både med kunder, biler og hverandre som team. Det gode humøret og positiviteten smitter lett over.

Arman og Omid har et mål om å være størst og best på kundeservice, og med deres positive innstilling og arbeidskapasitet er det ingen grunn til å betvile det. Snarere tvert imot. Det er viktig å se kundens behov, sier Arman. Når man arbeider med nyttekjøretøy så er det stort sett snakk om andres arbeidsplass på fire hjul. Biler som går i næring til enhver tid. Da er det ekstremt viktig at vi kan være effektive og samtidig beholde kvaliteten i det vi gjør, slik at kundene har bilen sin raskt tilbake på veien.

Vi har et dyktig team med spesialister på verkstedet, som virkelig kan nyttekjøretøy. De er alltid klare for å yte maks. Det å kunne overgå kundens forventning er godt mål å sette seg, gjør man det, må vel det bety at man har lykkes i jobben man gjør, sier Arman før pliktene kaller.
Det er som alltid travelt på Møller Bil Ryens nyttekjøretøysenter. Ingen dag er like, og aldri en kjedelig dag.

kundemottak-nyttekjøretøy-omid-arman-1.jpg
Latteren sitter løst hos teamet i front :)