Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

e-up! Range – Med lenger rekkevidde

Volkswagen e-up! Range finner du i Oslo hos Møller Bil Ryen. VW e-up har hatt en solid oppgradering og har doblet rekkevidden sammenlignet med forgjengeren. VW e-up er en av de rimeligste elbilene du kan kjøpe i Norge.
Møller Bil Ryen har e-up til prøvekjøring.

Rekkevidde

Nye VW e-up Range innehar batteri på 36.8 kWh og har fått en rekkevidde på inntil 259 km (WLTP)**. Det at du nå kan kjøre lengre distanser før du må lade, gjør bilen til den perfekte bil, være seg hverdagsbil, pendlerbil eller bybil.

Lading er like enkelt som før på flere ulike måter. Er du på tur kan det benyttes vanlig stikkontakt på 230V****, og lade med 2.33 kW *** (10A). Benytter du deg av veggboks korter du raskt ned ladetiden ned til 5.5 timer med 7.2kW (1x32A eller 2x16A). Ved hurtiglading med likestrøm DC (40 kW***) på offentlige ladestasjoner tar det 1 time å lade fra 0 til 80% batterikapasitet.

Hva får du plass til?

e-up er ingen stor bil, men det er allikevel en liten kjempe. Bilen rommer fint 4 voksne personer og er registrert for samme antallet. I tillegg finnes det bagasjerom som rommer 250 liter. Tar du ned seteryggene i baksetet tilsvarer bagasjeromsplassen hele 923 liter.

e-up egner seg særdeles godt i byen og er meget lett å parkere, være seg små lukeparkeringer eller i trange parkeringshus. En elbil perfekt for bykjøring.


Rimelig å eie og kjøre

e-up er en meget prisgunstig bil. Prisen på e-up sammen med elbilfordelene, gjør at du vil få et svært rimelig bilhold. Dette under de forutsetninger at du klarer deg med 4 seter og en litt mindre bagasjeplass. For veldig mange ville dette være den eneste bilen de trenger. Bilen har isofix fester til barneseter og rommer fint en liten vogn, skolesekker og handleposer. Den har plass, rekkevidde, smarte løsninger og sikkerhetssystemer til en pris få kan matche. I tillegg får du alle elbilfordelene som lavere takst i bomringene, kjøring i kollektivfelt, ingen trafikkforsikringsavgift samt lave drivstoffkostnader. Elmotoren gir deg nullutslipp og super kjøreglede.

 

Tekniske spesifikasjoner
• Rekkevidde (WLTP) : 259
• Batterikapasitet (netto/Brutto, kWh): 32.3/36.8
• Batterigaranti (km/år): 160.000 / 8 år
• Motoreffekt (kW/hk): 61/83
• Hurtiglading: 40 kW
• Lengde/Bredde/Høyde: 360 cm/165 cm/145 cm
• Sitteplasser. 4
• Bagasjeroms volum: 250 liter
• Egenvekt (uten fører): 1235 kg
• Topphastighet: 130 km/t

 

Se priser her

 

e-up-innvendigplass.jpg

 

 

Vilkår Volkswagen
*.Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
**.Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.
***.Alle verdier oppgitt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer, for eksempel batteritemperatur og/eller antall brukere i en ladestruktur kan begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt og starte en gradvis reduksjon. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig over 80% SOC (batteriets ladenivå).
****.IT nett: 230V linjespenning. Tillater kun lading på 1 fase under normale omstendigheter. Mest utbredt i Norge.
*****.TN nett: 400V linjespenning, men 230V mellom fase og nøytralleder (det er fase-nøytral som benyttes i husholdning). Mulig gjør lading på flere faser (avhenger av ombordlader).

Avbildet modell kan avvike fra modellutvalg i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

 

Kilde: Volkswagen.no 

 

Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. Det tas forbehold om feil i tekst, priser og bilder på websiden.