Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Ny satsing i Møller - Kosmetisk klargjøring hos Møller Medvind

Oppdatert 07.januar 2021

Møller Medvind  tar jobben med kosmetisk klargjøring og lakkforsegling, og de leverer de flotteste bilene!
I Møller Medvind inviteres unge inn i arbeidslivet som likeverdige medmennesker og fullverdige medarbeidere. 

Møller Medvind ble etablert i 2017, og våren 2018 åpnet de dørene til lokalene på Alnabru i Oslo. Grunnleggerne av Møller Medvind, har et brennende engasjement rundt en av våre største samfunnsutfordringer; det at unge mennesker under 30 år, står utenfor arbeidslivet. Møller Medvind har som målsetting å skape nye arbeidsplasser for denne målgruppen, samtidig skal det gjøres etter forretningsmessige prinsipper. Møller Medvind tar jobben med kosmetisk klargjøring og lakkforsegling. 

Per 2020 er det 45 medarbeidere i full sving hos Møller Medvind. 31 av de er i faste fulle stillinger. En fast full stilling er viktig for å kunne skape stabilitet i livet. Dette er helt avgjørende for unge mennesker i dag, som står uten nødvendige ressurser rundt seg, sier daglig leder i Møller Medvind, Bjørn Erik Tangen. 

medvind02.jpg
Det er orden i rekkene hos Møller Medvind. Flotte og ryddige lokaler.

En opprydning i bransjen

Bransjen innehar per dags dato ikke den standarden den bør ha når det kommer til arbeidsforhold. Dette ønsker Møller Medvind å endre på ved å utkonkurrere de mange useriøse aktørene i denne bransjen. Dette kan de ikke endre alene, men ved å belyse problemet, samt gi sitt bidrag, er man et stykke på vei. 
I Møller Medvind er det ryddige forhold og et godt arbeidsmiljø. I bunnen ligger fagopplæringen. Kvaliteten på arbeidet til Møller Medvind er upåklagelig, og nesten alle Møller Bil forhandlere i Stor-Oslo benytter seg av Møller Medvind for klargjøring av sine brukte biler. Møller Bil Ryen er intet unntak.  

medvind05.jpg
Arbeidet er nøye kalkulert og etterlater god kvalitet. 

NAV i samarbeide med Møller Medvind

Møller Medvind har et unikt samarbeide med NAV. En Nav-ressurs følger opp Navs ansvarsområder på tvers av bydelskontorene i Oslo. Nav bistår både Møller Medvind og deres medarbeidere med tiltak og kompetanse. Dette ment for å gjøre veien mot faste og ikke minst hele stillinger lettere. Nav har blitt godt kjent med Møller Medvind og deres behov. Hele veien evalueres og forbedres samarbeidet, dette fordi det er påtenkt som pilot for inkludering mellom NAV og næringslivet i resten av Norge.

leon-1.jpg
Markedssjef bruktbil Leon Nawaz er svært fornøyd med kvaliteten Møller Medvind leverer

Shining av brukte biler før videresalg

I dag sender Møller Bil Ryen alle brukte biler som skal selges videre, til shine og klargjøring hos Møller Medvind.

Markedssjef Leon Nawaz kan fortelle at logistikken fungerer utmerket. Møller Medvind henter bilene hos oss etter avtale, og leverer de etter shine. Da kan de settes rett i utstilling, forteller han videre. Nawaz er ekstremt fornøyde med resultatet de leverer. Ikke minst er vi særdeles fornøyde med dialogen vi har. Den har hele veien vært meget ryddig og rask, og vi har et veldig godt samarbeide. Møller Bil Ryen selger 900 bruktbiler i året, så vi er avhengig av at logistikken flyter godt. Det gjør den, forteller han fornøyd.

Nawaz synes det er flott at Møller Medvind jobber med å endre på standarden rundt arbeidsforholdene i bransjen. Dette støtter vi oppunder. Nawaz poengterer at han er veldig fornøyd med kvaliteten Møller Medvind leverer, og finner det utelukkende positivt med bilklargjøring i egen verdikjede.

 

Medvind01.jpg
To av Møller Bil Ryens salgskonsulenter, Thomas og Kim (t.h) er på omvisning hos Møller Medvind. Her i samtale med avdelingsleder Kurt.