Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Liv og Arild, ila 14 dager kjøpte paret hver sin nye Volkswagen

Publisert 05.oktober 2020

Liv kjøpte sin første Volkswagen hos Møller  allerede i 1965. Og hun har vært svært glad i sin 2007 mod Polo. Arild har tidligere kjørt andre merker, blant annet Audi. Men ila 14 dager kjøpte paret hver sin splitter nye Volkswagen av Roy Myrseth hos Møller Bil Ryen. Kort prosess.

Kvelden Møller Bil Ryen fikk ha ID.3 til låns i butikken, tikket det inn e-post og sms på telefonen til Liv Kalleberg om at det kun denne kvelden var mulighet til å se VW nye helelektriske bil i butikken. Liv selv reagerte ikke umiddelbart, hun hadde allerede en VW hun var fornøyd med, sin 2007 mod Polo. Hun viste allikevel meldingen til sin mann Arild. Arild Hansen derimot, fattet kjapt interesse. Og vips så var de i butikken for å se på ID.3 i utstilling. 


Arild og Liv sammen med selger på personbil, Roy Myrseth

Prøvekjøring av ID.3

Liv liker å planlegge og tar ikke forhastede beslutninger. Arild derimot beskrives som en meget impulsiv person. Jeg må nok holde igjen litt innimellom, forteller Liv og smiler varmt. Arild er en entusiastisk mann med mye energi, og det er en fornøyelse å høre hva han syntes om ID.3 når han så den første gangen. Det måtte bli en slik og nå er jeg glad for at jeg bestilte en, sier han etter å ha fått prøvekjørt ID.3. Mulig litt av Arilds impulsivitet smittet over på Liv, for i samme tidsrom, rett etter at Arild bestilte sin ID.3, endte Liv med å kjøpe seg splitter ny Polo.


Arild er strålende fornøyd ettter prøvekjøring av ID.3 "Det måtte bli en slik. Og nå er jeg glad for at jeg bestilte en".

Kjøpte sin første bil hos Møller Bil allerede i 1965

Liv kjøpte sin aller første bil hos Møller Bil i 1965 og har kjørt Volkswagen siden. I 2007 kjøpte Liv en Polo Cross som hun har vært strålende fornøyd med. Så fornøyd at våre selgere ikke har lykkes å selge henne noen ny bil. Selger Roy Myrseth forteller at han har forsøkt å overtale Liv til å kjøpe ny bil i 10 år, men at hun har vært så fornøyd med sin Polo at forsøket har hittil vært forgjeves. Inntil nå.

Bilen til Liv bikket 13 år, og hun kom frem til den beslutningen at det var på tide å bytte ut til tross for at hun har vært meget fornøyd med sin faste følgesvenn. Liv kjøpte, og hentet et par dager senere, sin nye Polo 2020 modell. Liv forteller at hun er strålende fornøyd med servicen og sin nye bil som hun allerede har rukket å kjøre noen mil. Den har jo blitt en del oppgradert på 13 år, selve Poloen.

I skrivende stund avslutter Arild leasing på sin gamle bil før han skal hente ut sin ID.3 Plus i fargen Mangan Grey. Og imens Liv farter rundt i sin nye strøkne Polo, er Arild ivrig innom butikken nå og da for å titte litt på ID.3 i utstilling, og for å korte ned ventetiden.  Om ikke lenge kjører de begge rundt i hver sin VW, henholdsvis Polo og ID.3 Plus.

To fornøyde Volkswagen eiere, Arild Hansen og Liv Kalleberg

Salg Personbil