Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Ladbare hybrider med inntil 71 km elektrisk rekkevidde.

Hvilken er din favoritt?

Enten du er på jakt etter en kompakt Golf eHybrid, en romslig Passat GTE stasjonsvogn eller en SUV som den nye Tiguan eHybrid og den nye Touareg eHybrid har du nå muligheten til å velge disse som ladbare hybrider. Med våre ladbare hybrider kan du kjøre elektrisk inntil 71 km og uten uslipp i hverdagen, mens på langturene slipper du rekkeviddeangst ved å benytte hybrid- funksjonen. Og ønsker du ekstra kraft til forbikjøringen kan du koble de to motorene sammen ved å trykke på GTE-knappen. God tur!

Er du usikker på hvilken modell som passer det best? Få oversikten her >

 

Jeg ønsker å bli kontaktet om eHybrid modellene

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

3127_MB_Ryen_Golf_eHybrid_bilde1.jpg 3127_MB_Ryen_Golf_eHybrid_bilde2.jpg

Golf eHybrid

Gode kjøreopplevelser er standard i Golf ladbare hybrider, takket være den ladbare hybrid-teknologien med inntil 71 km elektrisk rekkevidde (Golf Style, Golf GTE inntil 64 km) og en maksimal ytelse på inntil 245 hk (Golf GTE). Med de nye Golf ladbare hybridene får du enda lengre elektrisk rekkevidde, høy ytelse og lavt forbruk, samt et interiør som er både sportslig og elegant. Nye Golf ladbar hybrid er klar for bestilling.

Kupeen til Golf GTE er både sportslig og elegant. Den har flotte dekorelementer og dekorsømmer, og utmerker seg med berøringsfølsomme overflater for funksjoner som musikk, klimaanlegg og belysning. Apropos belysning: LED-ambientebelysningen bidrar til en hyggelig atmosfære i kupeen, i likhet med pedalene i rustfritt stål og det sorte taket. Og med høyoppløselige displayer på førerplassen er Golf GTE godt rustet for fremtiden.


3127_MB_Ryen_PassatGTE_bilde1.jpg 3127_MB_Ryen_PassatGTE_bilde2.jpg

Passat GTE

Gjennomsnittlig daglig kjørelengde i Norge er 33 km (SSB, 2019). Så hvorfor ikke velge en ladbar hybrid som klarer alle de hverdagslige gjøremålene uten utslipp? Volkswagen Passat GTE er en stor stasjonsvogn og ladbar hybrid som har en forbedret rekkevidde på over 40% sammenlignet med tidligere modell. Derfor kan du nå kjøre enda lenger uten utslipp – inntil 60 km på strøm. Dette gjør den til et bærekraftig alternativ på både korte og lengre turer. En god ide alle dager i uken, helt enkelt.

Ønsker du en sportsligere kjøreopplevelse? I GTE-modus får du føle de konsentrerte kreftene fra TSI- og elektromotoren. Den sørger for både sportslige kjøreytelser og økonomisk kjøring med et blandet forbruk fra 1,2 l/100 km og et strømforbruk blandet kjøring fra 15,5 kWt/100 km. 0 - 100 km/t tar kun 7,6 sekunder, mens toppfarten er begrenset til 222 km/t.


3127_MB_Ryen_Tiguan_eHybrid_bilde1.jpg 3127_MB_Ryen_Tiguan_eHybrid_bilde2.jpg

Den nye Tiguan eHybrid

Tiguan eHybrid ladbar hybrid med forhjulstrekk er en romslig og sportslig familiebil i ett. Med hele 245 hk, dreiemoment på solide 400 Nm og akselerasjon fra 0-100 km/t på 7,5 sekunder er Tiguan eHybrid en sprek og fullverdig familie- SUV som byr på inntil 49 km elektrisk rekkevidde (13 kWt netto). Tiguan eHybrid kan kjøres elektrisk i hastigheter opptil 130 km/t. I hybridmodus får den elektriske motoren hjelp av en effektiv TSI-bensinmotor. Disse to motorene sammen leverer imponerende ytelser, og den elektriske motoren gir et ekstra «boost» i GTE-modus. Ved et enkelt trykk på GTE-knappen, aktiveres begge systemene og maks systemeffekt.

Har du behov for å frakte båten til hytta på henger? Tiguan eHybrid kan utstyres med tilhengerfeste for last på inntil 750 kg (uten bremser) og 1800 kg (med bremser). Totalvekt taklast er på 75 kg for frakt av sykler og skiboks.


3127_MB_Ryen_Touareg_eHybrid_bilde1.jpg 3127_MB_Ryen_Touareg_eHybrid_bilde2.jpg

Den nye Touareg eHybrid

Med Touareg eHybrid kan du tilbakelegge en gjennomsnittlig jobbpendlerreise på inntil 47 km med null utslipp og kjøre i hastigheter på opptil 140 km/t i elektrisk modus. Touareg har et effektiv regeneringssystem som gjør at batteriet også lades under kjøring når bremsene er aktivert. V6 motoren på 381 hk (280 kW) og 600 Nm kuttes automatisk ved oppbremsing eller kjøring i nedoverbakker. Så sant batteriet har tilstrekkelig ladenivå, starter Touareg eHybrid alltid i det helelektriske «E-MODE». Litium-ion-batteriet har en netto kapasitet på 14,1 kWt.

Touareg R - kraftig ladbar hybrid
Den nye Volkswagen Touareg R er en ladbar hybrid med inntil 46 km elektrisk rekkevidde og er den kraftigste Volkswagen- modellen hittil med 462 hk (340 kW).

 

Usikker på hvilken eHybrid som passer deg og dine behov best?

  Golf Style eHybrid Golf GTE eHybrid Passat GTE Tiguan eHybrid Touareg eHybrid
Elektrisk rekkevidde inntil 71 km inntil 64 km inntil 60 km inntil 49 km inntil 47 km
Volum bagasjerom 273 liter 273 liter 483 liter 476 liter 810 liter

Forbruk drivstoff og
CO2-utslipp bl. kjøring

fra 0,9 l/100 km 21 g/km

fra 1,6 l/100 km 36 g/km

fra 1,2l/100 km 28 g/km

fra 1,6 l/100km 38 g/km

fra 2,7 l/100km 60 g/km

Motor totalt 204 hk totalt 254 hk totalt 218 hk totalt 245 hk totalt 381 hk

Salg Personbil