Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ISO sertifisering av Møller Bil Ryen

Publisert 16.januar 2020

Iso sertifisering av Møller Bil Ryen

Visste du at Møller Bil Ryen er ISO sertifisert? Helt siden 80-tallet har Møller Bil Ryen jobbet strukturert og strategisk for å beholde sertifiseringen. Dette er meget viktig for oss og for våre kunder.
En ISO sertifisering bidrar til å holde et bestemt kvalitetsnivå samt at det gir oss et konkurransemessig fortrinn. Dette er et bevis ovenfor deg som kunde på at vi, året rundt, jobber aktivt med å møte de høyeste kravene til kvalitet og miljø og dermed skape en trygghet for deg som kunde i alle ledd, samt bidra til å øke din kundetilfredshet.  

 
Gode rutiner og nøyaktighet er viktig hos Møller Bil Ryen, Oslo - Her lading av utstillingsbiler

Hva er ISO sertifisering?:
En ISO sertifisering (International Organization for Standardization) er en kvalitetssikring av bedriften. ISO er en verdensomfattende sammenslutning av nasjonale standardiseringsorganer. Den bidrar til å holde et gitt kvalitetsnivå og gir bedriften et konkurransemessig fortrinn. En standard kan for eksempel være en måleenhet eller et styringssystem.
Møller Bil Ryen er sertifisert på ISO 9001:2015 som går på kvalitet, samt ISO 14001:2015 som går på Miljø.God orden og ryddighet må være til stede. Deler klartgjort av deleavd. som hentes av mekaniker.

Kvalitetsstempel
Det å være ISO sertifisert er et kvalitetsstempel som vi hos Møller Bil Ryen er meget stolte over å inneha. Som kunde skal du være trygg på at vi kommer til å jobbe hardt inn i fremtiden, ikke bare for å beholde kvalitetsstempelet, men også for å øke kvaliteten ytterligere.