Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ID.4 - Volkswagens første elektriske SUV forventes levert allerede på nyåret

ID.4 er Volkswagens neste steg mot fullelektrisk mobilitet. Dette blir en fantastisk familiebil og her får man det beste fra to verdener. Her får du både plass og fleksibilitet innpakket i en moderne og tøff SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser.

ID.4 er bilen mange av våre kunder venter på. Den er allerede å finne på produksjonsbåndet på fabrikken i Zwickau. ID.4 vil først lanseres med bakhjulstrekk, og det er disse bilene som vil kunne leveres først. ID.4 kan forhåndsbestilles med en kraftig 4 hjulstrekk allerede i år men med levering først våren 2021.

 

Vi ser for oss at det vil vil bli trivelig travelt hos oss på Møller Bil Ryen når det åpnes for bestilling, og senere levering av ID.3 sin store lillebror ID.4. ID.4 er Volkswagens neste steg mot fullelektrisk mobilitet. Dette blir en fantastisk familiebil og her får man det beste fra to verdener. Her får du både plass og fleksibilitet innpakket i en moderne og tøff SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser.

ID.4 er en stor og romslig bil. Bagasjeromsvolumet er på 543 liter når baksetetryggen står i oppreist stilling. Rekkevidden er på inntil hele 496 km (WLTP). I tillegg får du mulighet til både hengerfeste og takstativ. Her får du full pakke, en familiebil for norske forhold.

Vi gleder oss enormt til verdenspremieren og til selv få vise frem ID.4 i butikk

 

Intelligente førerassistentsystemer

Cockpiten i ID.4 betjenes nesten utelukkende med touch-funksjoner fra en stor infotainmentskjerm sentralt posisjonert og intelligent, naturlig stemmestyring. Volkswagens første elektriske SUV vil ha et høyt nivå av førerassistent-og sikkerhetssystemer, som bidrar til en sikker og behagelig kjøretur. Disse funksjonene bidrar til at du kan fokusere på å nyte kjøreturen.

På innsiden av ID.4 finner du et smakfullt og moderne panel

Størrelse og plass

ID.4 kjennetegnes med sitt dynamiske og progressive design. Det aerodynamisk finslipte eksteriøret er en perfekt innramming for den revolusjonerende MEB-plattformen: Fronten er kort, akselavstanden er lang, noe som gir suverene plassforhold innvendig. «Open Space» konseptet gir et luftig og lyst bilinteriør. Den nye plattformen er 100% elektrisk og er bygget for å utnytte el-teknologiens muligheter i ID.4 optimalt. For deg betyr dette mer plass, flere tilpasningsmuligheter, økt rekkevidde, mer komfort og bedre kjøreytelser. En fullverdig familie SUV som dekker en families behov. ID.4 vil ta over som det fullelektriske alternativet til familie SUV-en Tiguan.

 

 

Høy og komfortabel komfort

Interiørene i introduksjonsmodellene ID.4 1ST og ID.4 1ST Max domineres av rolige, kultiverte farger: «Platinum Grey» og «Florence Brown». Rattet, rattsøylen, omrammingen til displayene og betjeningsøyene i dørene er i lekker «Piano Black» eller puristisk «Electric White» utførelse. De lyse tonene gir hele interiøret en futuristisk følelse og understreke det rene designet. Materialvalgene understreker Lounge-karakteren. Trekkene er i en kombinasjon av kunstskinn og ArtVelours – et mikrofibermaterial, som blir framstilt av rundt 20% resirkulerte PET-flasker.

Forsetene i ID.4 1ST Max er både sportslige og komfortable. De kan justeres elektrisk, og den pneumatiske korsryggstøtten har massasjefunksjon.

 Delikate detaljer

Elektrisk ytelse

ID.4 er en SUV med akselerasjon som en sportsbil, med fullt dreiemoment fra første meter og ytelser som gir deg en god og morsom kjøreopplevelse. Produksjonen av ID.4 er karbonnøytral gjennom hele verdikjeden og takket være moderne motor-og batteriteknologi, vil kjøreturen din ha et bærekraftig avtrykk.

 

Meld deg på nyhetsbrev til ID.4 her

*Vi tar forbehold om endringer og avvik

Salg Personbil