Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ID.4 GTX med firehjulstrekk er ankommet Møller Bil Ryen

Publisert 11.juni 2021

En bil mange har ventet på er endelig i hus. Volkswagen satser offensivt i det elektriske markedet, og ID.4 GTX fyller seg inn i et viktig segment. Elektrisk SUV med firehjulstrekk innfrir veldig mange ønsker og behov blant befolkningen i vårt langstrakte land. Forventningen er selvsagt mange, og den innfrir. Her får du en komplett utstyrt bil til en utrolig god pris.

ID.4 GTX har firehjulstrekk ved hjelp av to motorer, som driver hver sin aksel. Og med høyere effekt akselererer bilen fra 0 til 100 km/h på bare 6,2 sekunder. Toppfarten er elektronisk begrenset til 180 km/h.

ID.4-GTX-Møllerbilryen-3.jpgHenrik og Stian fullroser bilen etter testkjøring

Tøft og sportslig karosseri med tiltalende detaljer. ID.4 GTX gir deg også eksklusive GTX signaturdetaljer som vil være lett gjenkjennelige iblant annet intelligente LED-Matrix-frontlykter, som er standard. Høy batterikapasitet (77 kWt) og rekkevidde på inntil 475 km. 

Les mer om ID.4 GTX her

I ID.4 GTX er det et svært høyt standard utstyrsnivå. I tillegg finnes 7 ulike utstyrspakker å velge mellom. Her kan du skreddersy etter eget ønske og behov.

ID.4 GTX Norge.jpg
ID.4 GTX - et vakkert smykke i Oslo by


Vi har allerede rukket å teste bilen på norske veier, og her får du det lille ekstra. Vil du vite mer? Ta kontakt med vårt salgsteam tel. 24032300

Avtal prøvekjøring her

ID.4-GTX-Møllerbilryen-2.jpg