Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Se hva vi fikk overraskelsesbesøk av

Publisert 10.juli 2020

Når man får uventende gledelige overraskelser i hverdagen. På kort varsel fikk vi beskjed om at en prototype av vår nye ID.3 var på vei inn for en snarvisitt. Dette er første ID.3 1st på testtur i Norge. Det ble alle mann til pumpene-stemning når bilen rullet inn i butikken.

Som barn i godisbutikken var vi ikke sene om å kaste oss over bilen. Så selv om bilen er langt i fra spiselig og kan tilfredsstille smakssansene, kan den jammen meg tilfredsstille mye annet. Det å få ta bilen i nærmere øyesyn er en stor glede, og det var mange ivrige sjeler hos oss som både fikk se, ta og kjenne på, og ikke minst sette seg inn i forsetet for å trykke på et spenstig og spennende panel.

Bilen har et tøft og tiltalende panel som det er gøy å benytte

Stas å kunne signere kontrakt 

Til stor glede for de kundene som var innom Møller Bil Ryen, var det nok ekstra stas for de kundene som var her nettopp for å signere kontrakt på sin egne ID.3 1st. akkurat i det tidspunktet bilen sto i butikken.
Adm. direktør i Harald A. Møller, Ulf Tore Hekneby har vært og er på aldri så liten norgesturne med bilen, og det er første gang bilen går på norske veier. På sin vei sørger Ulf Tore for å være innom flest mulig VW forhandlere slik at mange får muligheten til å ta del i turen. Han har ekstremt stor kunnskap om bilen og er klar i sin melding: -Det er bare å glede seg!
Og gleder seg, det er det mange som gjør. Nå kan man starte nedtelling til levering av de første bilene og vi kan se delmålet i det fjerne. Ordtaket «Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves» lever i beste velgående, men nå er ventetiden for mange av våre kunder snart over. Det gleder oss å kunne si.

Muligheten til å bli enda litt bedre kjent med bilen

Turen går lekende lett

Turen fra Oslo til Trondheim har gått smud. Ulf Tore forteller om en intuitiv betjening med norske menyer. Stemmestyringen fungerer utmerket på norsk. Dette er en veldig lett bil å bli kjent med, sier Ulf Tore. Han er ivrig når han forteller om bilen og legger ikke skjul på at det er stor stas å få lov å kjøre denne turen med nettopp ID.3.
Bilen er stillegående og ligger ekstremt godt på veien. Ulf Tore kan fortelle at den adaptive cruisekontrollen er helt nydelig: Den leser fartsgrensene, og justerer farten deretter, helt sømløst.
OM vi gleder oss til å kunne la kundene prøvekjøre, samt kjøre herligheten selv?! Svaret er et rungende JA.

Det er stas å ha ID.3 i hus - Her med deler av vårt salgsteam


Siden salget åpnet 17.juni har flere tusen nordmenn allerede signert kontrakt. En stor del av disse kundene har signert kontrakt hos Møller Bil Ryen. Men det er fortsatt mulighet til å bestille. Bestiller du før 16.juli får du i tillegg flere ting med på kjøpet. Dette er eksklusivt for de som bestiller før denne datoen.
Vi takker Ulf Tore for et gledelig overraskelsesbesøk og ønsker god tur videre.Bestille ID.3 her

Ønsker du mer info fra Møller Bil Ryen rundt ID.3

Vil du lese mer om ID.3