Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Volkswagen e-up! med lenger rekkevidde

Publisert 19.september 2019

VW e-up! kom første gang i 2013 og den ble en suksess, spesielt for de som trengte en liten elbil for en rimelig penge. Kundene trykket bilen til sitt hjerte og siden 2013 har over 9000 kjøpt vår minste elbil. En gladnyhet for de som har savnet litt lenger rekkevidde på e-up! er at nå kommer den i oppdatert utgave med inntil 260km rekkevidde (WLTP testsyklus).

VW e-up! er en lettkjørt og kjørevennlig bil som gir deg mulighet til å smette raskt ut og inn i trafikken. Den har ingen problemer med å sparke fra seg og ligger godt på veien. Plasseringen av batteriet er under gulvet, noe som igjen gir et lavt tyngdepunkt. Motoren på 82hk yter maksimalt dreiemoment allerede fra stillestående. Nye e-up! går fra 0-100 km/t på kun 11.9 sekunder og toppfarten er på 120 km/t. e-up! er meget parkeringsvennlig og enkel å luke parkere på steder mange andre bare kan drømme om å få plass.

Plass

Bilen er liten men har allikevel god plass. Den er registrert for 4 og rommer fint 4 voksne personer. Eller 2 voksne og 2 barn i barnesete om du vil. Bagasjeromsplassen tilsvarer 250 liter, det gir fint plass til handleposer eller utstyr for en liten helgetur. Tar du ned seteryggene i baksetet tilsvarer bagasjeromsplassen hele 923 liter.

Bagasjerommet kan senkes innvendig for å gjøre plassen større

Strømforbruk og lading

Når det kommer til lading så har e-up et strømforbruk på 14.5kWt. Batteriet kan hurtiglades og på en time kan ladenivået økes med 80% av totalkapasiteten med en DC-lader (likestrøm) på 40 kW.

Utstyr

Standardutstyr i nye e-up! inkluderer blant annet smarttelefon-integrasjon, automatisk klimaanlegg, og flere assistentsystemer, som feks «Lane Assist»

I nye VW e-up får du en kraftig elmotor som byr på mye kjøreglede, null utslipp og mer rekkevidde til en meget rimelig penge. 
En stor fordel er også at Volkswagen gir garanti på batteriet i åtte år eller 160 000 km. Her ligger alt til rette for at det er dette bilen du bør velge. Enten du vil ha en bil nummer to, en super bybil, eller en liten miljøvennlig bil til en rimelig penge, så er VW e-up en perfekt liten og sporty elbil. Har du ikke prøvekjørt herligheten ønsker vi at du tar kontakt med våre salgsrådgivere på Møller Bil Ryen. 

I slutten av septembermåned åpner vi for bestilling av nye e-up! hos oss på Møller Bil Ryen. Levering av bilene starter i januar/februar 2020.

Nye VW e-up får du fra kr 179.900 eks frakt og leveringsomkostninger

 

Les også: