Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

VW e-Golf En super hverdagsbil og familiebil

Publisert 24.mai 2019

VW e-Golf har allerede vært på markedet noen år og er den første helelektriske Golf-modellen. I flere tiår har VW Golf satt standarden for biler i dens klasse og er en modell som har vært en kjær følgesvenn for særdeles mange. Derfor er det fantastisk at denne modellen videreføres i en elektrisk utgave.

Bilen bærer samme utseende med like designoppdateringer som Golf-porteføljen. Det betyr at når du setter deg inn i en e-Golf skal du ikke være i tvil om hvilken bil dette er. Du skal kunne kjenne på den samme kvalitetsfølelsen.

e-Golf bærer et tiltalende utseende, den er både lekker, moderne og sportslig og du får den i åtte forskjellige fargevarianter. Den skilter med masse godt standardutstyr som varmepumpe, parkeringssensorer, regnsensor, elektrisk håndbrekk, m.m.


Stor flott 9.2" skjerm med integrert navigasjon er en av flere ting man får på e-Golf

Det er en kraftig og innovativ elbil. Den har særdeles god komfort og kjøreegenskaper. Bilen er enkel å manøvrere, har fin flyt selv på dårlige veier og får deg raskt dit du skal.
Samtidig som den er ypperlig til korte turer, har den også nok batterikapasitet til å kjøre lengre distanser. e-Golf er en super hverdagsbil, som også fungerer godt som familiebil.

 
En sporty og moderne bil

Når det kommer til strømforbruk, er dagens e-Golf er en av markedets gjerrigste elbiler. Det vil si at den er av de mest økonomiske bilene i sin klasse, med et forbruk på kun 15,9 kWh/100 km.

Har du rekkeviddeangst? Vår erfaring er at rekkevidde og lading handler om vane og at du raskt vil få god oversikt over din e-Golf og kjørestil.
Det jobbes kontinuerlig med å tilfredsstille ladebehov utover hjemmelading, og allerede nå finnes det et godt etablert ladenett flere steder. Rekkevidden på 229 km tilsier at du ikke skal behøve å stoppe for å lade, men lade når du stopper.

Det er ikke uten grunn, at e-Golf ble kåret til årets beste bilkjøp i 2018. Er du fortsatt ikke overbevist ønsker vi deg velkommen for prøvekjøring hos oss på Møller Bil Ryen. Våre selgere er rådgivere med meget god kunnskap rundt e-Golf, bilens strømforbruk og lading. Vi hjelper deg gjerne.

Bli med å bidra til lavere CO2 utslipp du også.


Et bagasjerom som rommer alt fra hundebur, bagger og handleposer

 

Standardutstyr e-Golf elbil.

• Lettmetallfelger 16" Astana
• Varmepumpesystem
• Elektrisk innfellbare sidespeil
• ACC adaptiv cruise control inntil 210 km/t
• Parkeringssensor foran og bak
• Proaktiv passasjerbeskyttelse
• LED-hovedlykter og LED-baklykter
• Tretthetsvarsling
• Front Assist med City nødbrems
• 3 år Car-Net Security & Service + 3 år Guide & Inform

 

For mer informasjon kan våre selgere på Møller Bil Ryen kontaktes på telefon 24032300 eller benytt kontaktskjemaet på denne siden.