Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

MØLLER BIL RYEN KÅRET TIL ÅRETS VOLKSWAGEN-FORHANDLER 2022

Publisert 13.februar 2023


Volkswagen personbil har 73 forhandlere i hele landet, som alle er med i den prestisjetunge konkurransen om å bli årets forhandler. Forhandlerne måles etter en rekke kriterier som blant annet kundetilfredshet, salgsmål, kvalitet og produktivitet. 

Nå er det altså klart at det er Oslo-forhandleren Møller Bil Ryen som kan smykke seg med tittelen Årets Volkswagen-forhandler 2022. 

Ryen-årets-forhandler-2022.jpegDaglig leder Svein Morten Bergh og direktør for Volkswagen personbil, Thomas Meiner. 

- Årets Volkswagen-forhandler er en bunnsolid og fremoverlent forhandler som iverksetter kreative og gjennomtenkte tiltak for kontinuerlig forbedring, og ikke minst for stadig å skape bedre kundeopplevelser, forteller Thomas Meiner som er direktør for Volkswagen personbil hos importøren Harald A. Møller AS. 

Meiner forteller at Møller Bil Ryen har hatt en flott utvikling på både salg av biler og på servicemarkedet, med solide resultater i alle kategorier. 

- Det er et mål at vi skal følge enda flere kunder gjennom hele bilholdet deres. Det er viktig for oss å være gode rådgivere, som sikrer god oppfølging og tett dialog med kundene gjennom hele bilholdet deres, sier Meiner.  

Hos Møller Bil Ryen er det selvsagt stor stas å kunne titulere seg som Årets forhandler. 
- Jeg er så utrolig stolt av hele gjengen her på Ryen som yter sitt ytterste hver eneste dag for at alle kundene skal trives hos oss. Vi er opptatte av god stemning i kundedialogen, og dessuten god stemning internt, fordi humør smitter! Godt driv i alle lag og ikke minst en stor grad av gjennomføringsevne er også suksessfaktorer, tror vi, sier daglig leder hos Møller Bil Ryen, Svein Morten Bergh.

Ryen-årets-forhandler-2022-1.jpeg

Gratulerer til hele gjengen på Ryen!