Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Da Tom skulle ha ny bil, falt valget på råtassen Golf R

Publisert 21.september 2021

Møller Bil Ryen utleverer et stort antall biler ila et år, men det er ikke hver dag vi leverer ut tidenes kraftigste Golf.
Kombinasjonen av hissige detaljer i designet, kompakt og lett bil med en 320 hk motor, gir deg råtassen Golf R.

Standard firehjulsdrift, grom lyd og kjøreglede

Den femte generasjon Golf R har firehjulsdrift som standard, og akselererer til 100 km/h på 4,7 sekunder. Toppfarten er elektronisk begrenset til 250 km/t, men velger du "R-performance pakke" kan den økes til 270 km/t. Med den følger en større takspoiler, 19-tommers hjul, samt flere kjøreprofiler.

Golf-R-detalj-møllerbilryen.jpg

Firehjulstrekket i Golf R har en selektiv kontroll av dreiemomentet mellom bakhjulene. Volkswagen kaller det 4 MOTION med «R-Performance Torque Vectoring». Drivenheten ved bakhjulene fordeler kreftene både mellom for- og bakaksel, samt mellom bakhjulene. Opptil 100% av dreiemomentet som går bakover kan ledes til ett enkelt hjul.

Dette øker agiliteten i Golf R betydelig, spesielt ved svingkjøring. I kombinasjon med den nye progressive styringen med bedre feedback, og mer aggressive hjulvinkler, setter Golf R en ny standard for kjøreglede.

Det tipper vi Tom vil få mye glede av fremover. Tom Velten er ivrig hobbyfotograf og bilen benyttes til å nå mange av Norges vakre kriker og kroker. Ved å velge en kompakt bil som Golf, i tillegg til at man har en rask og responsiv motor, så vil kjøregleden være like stor både på små snirklete veier, som på strake motorveier. I tillegg til en skikkelig grom lyd. Denne lekkerbiten av en bil vil både kunne sees og høres. Kan man få en bedre følgesvenn?

MøllerBilRyen-GolfR-.jpg
Vår juniorselger Henrik Engen hadde gleden av å overrekke ny bil til Tom Velten

God reserach og perfekt kombinasjon

Det er ikke første gang Tom går for en bil med litt ekstra power under panseret. Han forteller hjertelig om tidligere biler, og det er ingen tvil om at han er langt over middels interessert i bil, og at han allerede har satt seg godt inn i Golf R og dens egenskaper. 

-VW Golf R var for meg den perfekte kombinasjon av motoreffekt, kjøreegenskaper og størrelse, forteller han

Det er ikke bare stas å få levere en slik bil, det er stas å få levere bil til en som er så detaljorientert og genuint interessert i Golf R. Vi takker for tilliten og ønsker Tom mange flotte fremtidige kjøreturer. 

GolfR-Møllerbilryen.jpg