Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin fra Møller Bil Ryen

Her finner du nyttig info og våre nyeste artikler

 • MØLLER BIL RYEN KÅRET TIL ÅRETS VOLKSWAGEN-FORHANDLER 2022


  Volkswagen personbil har 73 forhandlere i hele landet, som alle er med i den prestisjetunge konkurransen om å bli årets forhandler. Forhandlerne måles etter en rekke kriterier som blant annet kundetilfredshet, salgsmål, kvalitet og produktivitet. 

  Les mer
 • KULTURFABRIKKEN PÅ RYEN

  Les mer
 • Pensjonist etter 40 år i Møller Bil

  Arnold er en ydmyk og stille kar som kjører strøken sportsbil med 400hk under panseret. Etter en lang og rik historie i Møller Bil, fikk han hyllest for hele 40 år i bedriften. Det er en stor bragd i seg selv. Nå blir det mer tid til sportsbilene og andre ting, for Arnold gikk nylig inn i pensjonistenes rekker.

  Les mer
 • Diego hedret med Medalje for lang og tro tjeneste

  Diego Santana ble nylig hedret med Medaljen for lang og tro tjeneste for sine 30 år som bilmekaniker hos Møller Bil Ryen.

  Les mer
 • Elbil på ferie - tips på veien

  I sommer er det mange som har tatt ferien i Norge, og ferie med elbil er for mange er blitt en selvfølge. Med gode forberedelser ligger alt til rette for fantastiske opplevelser i eget land, også med elbil.

  Les mer
 • ID.4 GTX med firehjulstrekk er ankommet Møller Bil Ryen

  En bil mange har ventet på er endelig i hus. Volkswagen satser offensivt i det elektriske markedet, og ID.4 GTX fyller seg inn i et viktig segment. Elektrisk SUV med firehjulstrekk innfrir veldig mange ønsker og behov blant befolkningen i vårt langstrakte land. Forventningen er selvsagt mange, og den innfrir. Her får du en komplett utstyrt bil til en utrolig god pris.

  Les mer
 • Å bli kjent med ID.3 - en sann glede

  Jeg ble bedt om å testkjøre ID.3 for en periode. For en som normalt holder tak i den digitale markedsføringen på bruket og som har kjørt dieselbil halve livet var det både spennende og litt stressende. Jeg lider  av enorm rekkeviddeangst og foretrekker det jeg er godt kjent med. Kan man kureres?

  Les mer
 • Da Tom skulle ha ny bil, falt valget på råtassen Golf R

  Møller Bil Ryen utleverer et stort antall biler ila et år, men det er ikke hver dag vi leverer ut tidenes kraftigste Golf.
  Kombinasjonen av hissige detaljer i designet, kompakt og lett bil med en 320 hk motor, gir deg råtassen Golf R.

  Les mer
 • FunFacts Golf GTi

  Golf karosseri, sportsseter, større hjul, oppstrammet understell kombinert med freske detaljer og stor motor, gir Golf GTi! Denne lille sporty bilen er en aldri så liten racerbil, og liker du at det river litt ekstra i fletta når du trår på gassen så bør du ta en nærmere titt på GTi.

  Golf GTi kom først i 1976. Fra start var innstillingen til bilen intert noe laber, men bilen viste seg å bli en stor suksess. Golf GTi er en legende som hittil har nådd sin åttende generasjon. 

  Åtte fakta du bør vite om Golf GTi:

  Les mer
 • Sommerklar bil på 1-2-3

  5 tips til sommerklar bil

  Les mer
 • Teamet i front - Møller Bil Ryen Nyttekjøretøysenter

  Arman og Omid vil være størst og best på kundeservice, og er opptatt av at kunden skal føle seg ivaretatt. Det er ekstremt viktig å være effektive og samtidig beholde kvaliteten i  det man gjør slik at kundene får bilen raskt tilbake på veien, sier servicesjef på nyttekjøretøy, Arman Zamani

  Les mer
 • Ladbare hybrider med inntil 71 km elektrisk rekkevidde.

  Les mer
 • Gjev andreplass på landsbasis for Thomas

  Thomas Knoph har jobbet hos Møller Bil Ryen i en årrekke. Han har i dag en stor og fin kundebase som han kjenner og ivaretar svært godt. I 2020 tok han en gjev andreplass blant landets nyttekjøretøyselgere på landsbasis, men det er ikke første gangen han lykkes med å plassere seg blant topp 3. Thomas har alle sine 16 år som selger hatt stor suksess, og lykkes så absolutt i en bransje som stadig er i endring.

  Les mer
 • Ny satsing i Møller - Kosmetisk klargjøring hos Møller Medvind

  Møller Medvind  tar jobben med kosmetisk klargjøring og lakkforsegling, og de leverer de flotteste bilene!
  I Møller Medvind inviteres unge inn i arbeidslivet som likeverdige medmennesker og fullverdige medarbeidere. 

  Les mer
 • Julia mekker bil hos VW Møller Bil Ryen

  Julia Ellingsen (20) gjennomførte fagprøven som Bilmekaniker tidligere i år, etter 2 år som lærling hos oss på Møller Bil Ryen.
  Mekanikeryrket har, til tross for mange tiltak for å øke den kvinnelige andelen, fortsatt et rykte på seg for å være fysisk tungt i tillegg til at det er mannsdominert. Så hva får ei ung jente til å søke seg inn på mekken?

  Vi tar en prat med Julia, som per i dag er eneste kvinnelige bilmekaniker på mekanisk verksted hos Møller Bil Ryen.

  Les mer
 • Tiguan eHybrid

  Les mer
 • Når bør du bytte til vinterdekk, og tilbake til sommerdekk?

  Tar du vare på dekkene dine i form av godt vedlikehold gir dette en langvarig ytelse. Men når bør du bytte til vinterdekk, og tilbake til sommerdekk? I Norge har vi mye skiftende temperaturer, noe som igjen gjør det vanskelig å vite.

  Les mer
 • Liv og Arild, ila 14 dager kjøpte paret hver sin nye Volkswagen

  Liv kjøpte sin første Volkswagen hos Møller  allerede i 1965. Og hun har vært svært glad i sin 2007 mod Polo. Arild har tidligere kjørt andre merker, blant annet Audi. Men ila 14 dager kjøpte paret hver sin splitter nye Volkswagen av Roy Myrseth hos Møller Bil Ryen. Kort prosess.

  Les mer
 • Volkswagen Way To Zero

  Har du hørt om Volkswagen Way to Zero? Ikke? Da vil vi gjerne fortelle deg litt mer

  Les mer
 • ID.4 - Volkswagens første elektriske SUV forventes levert allerede på nyåret

  ID.4 er Volkswagens neste steg mot fullelektrisk mobilitet. Dette blir en fantastisk familiebil og her får man det beste fra to verdener. Her får du både plass og fleksibilitet innpakket i en moderne og tøff SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser.

  Les mer
 • Første ID.3 utlevert kl. 00.01

  Ventetiden kjennes ofte lang, men den som venter på noe godt, venter særdeles sjelden forgjeves. Dato for de første utleveringene av ID.3 ble satt til 11. september. Rett over midnatt rullet de første ID.3 ut hos Møller Bil Ryen med sine nye eiere.

  Les mer
 • Alt du trenger å vite om dekk og dekkmerking

  Dekkene dine har stor betydning for både sikkerhet, komfort, miljø og bensinforbruk.

  Les mer
 • Ole Martin bestilte ID.3 usett

  Ole Martin Hellerud (30) bestilte ID.3 1st usett etter en samtale med vår selger Ida.
  I dag var han innom for å prøvekjøre herligheten i påvente av sin egen ID.3 1st Plus i fargen Mangan Grey.

  Les mer
 • Møller Bil Ryens sponsorvirksomhet

  Les mer
 • VW ID.3 er prøvekjørt - Dette skriver pressen

  Les mer
 • Touareg R og Touareg eHybrid - Nyhet

  Nå åpner Volkswagen for bestilling av to nye ladbare Touareg-modeller. De to variantene som vil tilbys i Norge, er en 3.0 V6 381 hk TSI Elegance eHybrid og toppmodellen Touareg 3.0 V6 462hk TSI R. 

  Les mer
 • Bli med Møller bil Ryen på ferie - Sommerbilen 2020

  Har du noen steder du gjerne skulle tatt med familien til om du bare hadde bil? Nå kan du låne Møller Bil Ryens sommerbil

  Les mer
 • Se hva vi fikk overraskelsesbesøk av

  Når man får uventende gledelige overraskelser i hverdagen. På kort varsel fikk vi beskjed om at en prototype av vår nye ID.3 var på vei inn for en snarvisitt. Dette er første ID.3 1st på testtur i Norge. Det ble alle mann til pumpene-stemning når bilen rullet inn i butikken.

  Les mer
 • Møt Stina og les om hennes vei mot OL 2021

  Stina Kajsa Colleou er 26 år og svømmer for Lambertseter Svømmeklubb. For noen år tilbake inngikk Møller Bil Ryen sponsor samarbeide med Lambertseter svømmeklubb og har vært fast bidragsyter der. Slik møtte vi også Stina som vi inngikk et eget samarbeide med mot hennes mål, OL 2020 (nå 2021).

  Les mer
 • Tusen takk!

  Les mer
 • Utvendig vask av bilen

  Det er tid for å gi bilen din litt ekstra kjærlighet og godt vedlikehold.
  Minst et par ganger i året er et minimum du bør benytte til å gi bilen din litt ekstra pleie. En god anbefaling er vår og høst.

  Les mer
 • Uvante tider

  Det er uvante tider hos Møller Bil Ryen. Fra å være rundt 120 stykker på jobb i den normale hverdagen, er flere beordret til hjemmekontor,  samt at mange er hjemme med barn og hjemmeskole. Vi gjør alle det beste ut av denne krevende situasjonen, som resten av Norge.

  Les mer
 • e-up! Range – Med lenger rekkevidde

  Volkswagen e-up! Range finner du i Oslo hos Møller Bil Ryen. VW e-up har hatt en solid oppgradering og har doblet rekkevidden sammenlignet med forgjengeren. VW e-up er en av de rimeligste elbilene du kan kjøpe i Norge.
  Møller Bil Ryen har e-up til prøvekjøring.

  Les mer
 • Historien om Møller Bil Ryen - Vi har 55 års jubileum

  At Møller Bil Ryen har lang fartstid er ikke noe nytt, men visste du at vi allerede ble etablert i 1965?

  Les mer
 • Pakking av bil

  Er du ferie klar og skal pakke bilen?

  Når du skal ut å på biltur og må ha med deg oppakking er det viktig at pakkingen gjøres riktig og sikker. Vi nordmenn trenger ofte klær for allslags vær og mange har i tillegg barnevogner, hundebur og annet utstyr som skal med. Er det plass til alt i bagasjerommet?

  Slurver man med pakking av bilen, kan det få fatale følger. Havner man i en kollisjon eller er tvunget til å bråbremse, vil alle løse gjenstander bli kastet fremover i bilen med en kraft som tilsvarer mange ganger sin egen vekt.

  Les mer
 • ISO sertifisering av Møller Bil Ryen

  Les mer
 • Nye Volkswagen e-up! med lenger rekkevidde

  VW e-up! kom første gang i 2013 og den ble en suksess, spesielt for de som trengte en liten elbil for en rimelig penge. Kundene trykket bilen til sitt hjerte og siden 2013 har over 9000 kjøpt vår minste elbil. En gladnyhet for de som har savnet litt lenger rekkevidde på e-up! er at nå kommer den i oppdatert utgave med inntil 260km rekkevidde (WLTP testsyklus).

  Les mer
 • Storm Elektro AS velger e-Golf - elbil som firmabil

  Storm Elektro AS er mest kjent for å drive med nettopp elektrisitet. De holder til på Ryen så man tenker kanskje at både valget av bil og forhandler falt naturlig. Storm Elektro AS har et langt kundeforhold til Møller Bil Ryen både igjennom vår nyttekjøretøy avdeling, personbil avdeling og verksted. Når Storm Elektro AS skulle gå til anskaffelse av nye firmabiler, ønsket de av flere årsaker å gå bort fra fossilbil. Det naturlig valget ble e-Golf.

  Les mer
 • Superpris på nye VW ID.3 1st - Forhåndsbestill nå så er du sikret bil i 2020

  Les mer
 • Skolestart - Vis ekstra hensyn til myke trafikanter og se hele trafikkbilde

  Les mer
 • Passat GTE 2020

  Les mer
 • Benytter du nøkkelautomat kan du hente bilen når det passer deg

  Nøkkelautomat 24/7 hos Møller Bil Ryen

  Les mer
 • VW e-Golf En super hverdagsbil og familiebil

  VW e-Golf har allerede vært på markedet noen år og er den første helelektriske Golf-modellen. I flere tiår har VW Golf satt standarden for biler i dens klasse og er en modell som har vært en kjær følgesvenn for særdeles mange. Derfor er det fantastisk at denne modellen videreføres i en elektrisk utgave.

  Les mer
 • Rutereparasjon

  Les mer
 • Testvinneren Volkswagen e-Golf er gjerrig på strømmen.

  Volkswagen e-Golf er en av markedets sikreste og populære elbiler. Vår mest populære modell skviser mer energi ut av hver kW og er en av de gjerrigste på strømforbruk, men selv om e-Golf er gjerrig, trenger ikke du være det. I dagens marked hvor rekkevidden blir bedre og bedre for de fleste elbiler, er det på høy tide å snakke om dette også.

  Les mer