Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin fra Møller Bil Ryen

Her finner du nyttig info og våre nyeste artikler

 • e-Up Range – Nå med lenger rekkevidde

  Volkswagen e-up Range finner du i Oslo hos Møller Bil Ryen. VW e-Up har hatt en solid oppgradering og har doblet rekkevidden sammenlignet med forgjengeren. VW e-up er en av de rimeligste elbilene du kan kjøpe i Norge. Prisen starter nå på kr 179.900,-
  Møller Bil Ryen har e-up til prøvekjøring.

  Les mer
 • Historien om Møller Bil Ryen - Vi har 55 års jubileum

  At Møller Bil Ryen har lang fartstid er ikke noe nytt, men visste du at vi allerede ble etablert i 1965?

  Les mer
 • Pakking av bil

  Er du ferie klar og skal pakke bilen?

  Når du skal ut å på biltur og må ha med deg oppakking er det viktig at pakkingen gjøres riktig og sikker. Vi nordmenn trenger ofte klær for allslags vær og mange har i tillegg barnevogner, hundebur og annet utstyr som skal med. Er det plass til alt i bagasjerommet?

  Slurver man med pakking av bilen, kan det få fatale følger. Havner man i en kollisjon eller er tvunget til å bråbremse, vil alle løse gjenstander bli kastet fremover i bilen med en kraft som tilsvarer mange ganger sin egen vekt.

  Les mer
 • ISO sertifisering av Møller Bil Ryen

  Les mer
 • Nyttig info ved kjøp av elbil

  Går du i tankene med å gå til anskaffelse av elbil men sitter med ubesvarte spørsmål og litt usikkerhet? Her har vi samlet sammen informasjon som er verdt å vite.

  Les mer
 • Nye Volkswagen e-up! med lenger rekkevidde

  VW e-up! kom første gang i 2013 og den ble en suksess, spesielt for de som trengte en liten elbil for en rimelig penge. Kundene trykket bilen til sitt hjerte og siden 2013 har over 9000 kjøpt vår minste elbil. En gladnyhet for de som har savnet litt lenger rekkevidde på e-up! er at nå kommer den i oppdatert utgave med inntil 260km rekkevidde (WLTP testsyklus).

  Les mer
 • Storm Elektro AS velger e-Golf - elbil som firmabil

  Storm Elektro AS er mest kjent for å drive med nettopp elektrisitet. De holder til på Ryen så man tenker kanskje at både valget av bil og forhandler falt naturlig. Storm Elektro AS har et langt kundeforhold til Møller Bil Ryen både igjennom vår nyttekjøretøy avdeling, personbil avdeling og verksted. Når Storm Elektro AS skulle gå til anskaffelse av nye firmabiler, ønsket de av flere årsaker å gå bort fra fossilbil. Det naturlig valget ble e-Golf.

  Les mer
 • Superpris på nye VW ID.3 1st - Forhåndsbestill nå så er du sikret bil i 2020

  Les mer
 • Skolestart - Vis ekstra hensyn til myke trafikanter og se hele trafikkbilde

  Les mer
 • Passat GTE 2020

  Les mer
 • Benytter du nøkkelautomat kan du hente bilen når det passer deg

  Nøkkelautomat 24/7 hos Møller Bil Ryen

  Les mer
 • VW e-Golf En super hverdagsbil og familiebil

  VW e-Golf har allerede vært på markedet noen år og er den første helelektriske Golf-modellen. I flere tiår har VW Golf satt standarden for biler i dens klasse og er en modell som har vært en kjær følgesvenn for særdeles mange. Derfor er det fantastisk at denne modellen videreføres i en elektrisk utgave.

  Les mer
 • Rutereparasjon

  Les mer
 • Testvinneren Volkswagen e-Golf er gjerrig på strømmen.

  Volkswagen e-Golf er en av markedets sikreste og populære elbiler. Vår mest populære modell skviser mer energi ut av hver kW og er en av de gjerrigste på strømforbruk, men selv om e-Golf er gjerrig, trenger ikke du være det. I dagens marked hvor rekkevidden blir bedre og bedre for de fleste elbiler, er det på høy tide å snakke om dette også.

  Les mer
 • Uvante tider

  Det er uvante tider hos Møller Bil Ryen. Fra å være rundt 120 stykker på jobb i den normale hverdagen, er flere beordret til hjemmekontor,  samt at mange er hjemme med barn og hjemmeskole. Vi gjør alle det beste ut av denne krevende situasjonen, som resten av Norge.

  Les mer