Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye e-up! Range

Sikre deg vår lille elbil med kraftig motor og inntil 258 km elektrisk rekkevidde til kampanjepris! 

e-up Range 83HK til kun 229.000,-*
Lease den for kun 2.750,-**  pr mnd inkludert kampanjepakke!

Kampanjepakke
Kampanjepakken inneholder:
– Komplette originale vinterhjul
– Service- og vedlikeholdsavtale 3 år / 30.000 km
Ordinær pris 19.000,-

Volkswagen e-up! Range gjør valget enkelt. Den lille elbilen har en kraftig elmotor å by på som gir mye kjøreglede, null utslipp og lang rekkevidde på inntil 258 km (WLTP) og med et CO2-utslipp på 0 gram per kilometer. Nok strøm til de daglige kjøreturene dine. En liten elbil perfekt i hverdagen.

e-Up! Range

 

e-up! Range har blant annet følgene utstyr:

– Metallic lakk
– Vinterpakke med varmeseter, oppvarmet frontrute og speil, dørhåndtak og speil i bilens farge
– Komfortpakke med  Lys- og regnsensor og høydejustert passasjersete
– Multiratt i skinn (inkl. skinntrukket girspak og håndbrekk)
– Cruisekontroll
– Parksensor bak og ryggekamera

 

Les mer om e-Up!

Bli bedre kjent med e-up! Range

e-up! er en liten elbil som kjennetegnes av enestående smidighet og fremragende design, som gjør bilen til litt av et blikkfang. e-up! legger en demper på utslippene, men ikke på stilen. Det beste eksemplet på dette er de slående C-formede LED-kjørelysene i grillen. Et annet trekk som er karakteristisk for e-up!, er blåfargen som går igjen i mange detaljer, blant annet de blå pyntelistene foran og bak som fremhever Volkswagen-logoen.

Les mer  

Alle tilbud gjelder frem t.o.m. 31.08.2020. Avbildet modell kan avvike fra standard. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

* Pris gjelder bil ferdig levert Oslo, frakt og leveringsomkostninger til forhandler kommer i tillegg. Strømforbruk kombinert kjøring fra 14,5 kWt/100km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift.

** Priseks. privatleasing inkl. mva og termingebyr. Leasing av elbil er fritatt for mva ut 2020. Mva kan tilkomme under leieperioden. Startleie/etableringsgebyr kr 29.240-. Totalpris kr 128.096,-. 3 års bindingstid, kjørelengde: 30.000 km. Avtalen har flytende rente.