Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen Nyttekjøretøy

Trygg biløkonomi med Volkswagen Nyttekjøretøy som firmabil.

Vi vet at konkurransedyktige priser, gunstig finansiering, lavt forbruk og høy annenhåndsverdi gir en god totaløkonomi for deg og ditt firma. Har du bilen som arbeidsplass er du avhengig av å finne en bil som kan være flere ting på en gang; både kjøretøy, lager og mobilt kontor. Du må komme deg fra A til B, være tilgjengelig for kundene dine og bruke minst mulig tid på alt som ikke har med jobben din å gjøre. Med flere modeller i ulike varianter, tusenvis av utstyrskombinasjoner innen varebilinnredning og det siste innen sikkerhetsinnovasjoner, hjelper vi deg å velge akkurat den varebilen som passer deg, ditt firma og ditt bruk.

5 år / 200.000 km garanti (250.000 for Crafter), 24 timers veihjelp (mobilitetsgaranti) og lange serviceintervaller hjelper deg godt på vei. Sammen med garantiene som holder bilen din på veien og Volkswagen-ekspertisen som sikrer deg best mulig oppfølging, vil du se at valget du gjør også har stor betydning for økonomien din.

 

Er du usikker på om ditt firma har allerede en avtale med oss, eller du ønsker å opprette en avtale, ta kontakt med oss.  

 

Er du ikke kjent med vårt modellutvalg? Se mer her.