Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bruktbil - Velkommen til vår bruktbil avdeling

Hos Møller Bil Ryen vil du alltid finne et godt utvalg av nyere brukte biler. Vi har et bredt utvalg når det kommer til både modeller og prisklasser, og har til enhver tid rundt 100 leveringsklare biler på huset.

Er du på utkikk etter nyere brukt bil skal du vite at vi til stadighet har et stort utvalg av nyere brukte biler med kort leveringstid. Det finnes mange fordeler med å kjøpe bil hos en merkeforhandler. Våre selgere har god erfaring og høy kompetanse om våre produkter,  og vi er opptatt av at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt igjennom hele prosessen.
Alle våre biler  blir nøye gjennomgått før salg, og vi gir deg inntil 24 mnd bruktbil garanti. Våre selgere hjelper deg med å finne riktig bil til ditt behov. Skulle du ha behov for å selge din gamle bil, hjelper vi deg gjerne med innbytte av denne.

Innbyttebil?
Velger du å bytte inn bilen du allerede eier, vil det gi et prisavslag på din nye bil tilsvarende verdien av din gamle bil. Som bilforhandler har vi god oversikt over bruktbilmarkedet og setter en takst deretter. Før vi kan gi deg et pristilbud på din tidligere bil, må bilen inn til taksering. Bilens tilstand vurderes, og vi sjekker om bilen har vesentlige feil eller mangler. Dette er en trygghet for både deg som selger, og vi som kjøper. Eventuelle feil og mangler kan være med på å trekke ned verdien på innbyttebilen din. Har du spørsmål rundt innbytte? Ta kontakt med vårt salgsapparat.

bruktbil-møllerbilryen.jpg

Når du kjøper bruktbil hos oss, får du:

  • Tilstandsrapport. Vi gjør en grundig kvalitets­ og sikkerhetssjekk av alle biler etter Norges Bilbransjeforbunds standard.

  • Korrekt kilometerstand.

  • Bruktbilgaranti. Vi gir inntil 24 måneders bruktbilgaranti.

  • Bytterett. Du har 30 dagers bytterett (alternativt 1000 km).

  • Innbytte av din gamle bil.

  • Gunstig finansiering hos Volkswagen Financial Services

  • Gode forsikringsordninger.

 

Tips ved kjøp og salg av bruktbil