Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vinteren er her. Er du forberedt?

Vinteren har for alvor inntatt hovedstaden. Med glatt underlag, mye snø, høye brøytekanter og manglende måking er det særdeles ofte man ønsker at man hadde hatt firehjulstrekk.

Går du i tankene om ny bil skal du vite at vi har modeller med 4MOTION firehjulstrekk for enhver smak, i flere størrelser og prisklasser - enten du er på jakt etter en mindre bil, stasjonsvogn eller større SUV.

Les mer her eller ta turen innom oss.

4MOTION fordeler

 

T-RocTilbud T-Roc

 

TiguanTiguan tilbud

 

Volkswagen har stort fokus på innovasjon og teknikk i sine biler og det er ikke uten grunn at vårt automatgir og firehjulstrekksystem er populære valg når man kjøper bil. De jobber svært godt sammen med bilens assistent- og sikkerhetssystemer og gir deg sikkerhet, komfort og god fremkommelighet på veien.

Les mer om 4MOTION. Også i kombinasjonen med DSG automatgir.

Les mer

 

 

Passat Alltrack

Også Tiguan Allspace, Passat, Passat Alltrack, Golf R og Touareg har mulighet for 4MOTION firehjulstrekk. Kom innom oss for å oppleve bilene eller ler mer her.

 

Sjekk ut våre kampanjer på flere av våre modeller!

Se tilbud